Nezostane pri takejto koncentrácii med. roztoku medovina veľmi sladká? A prečo doporučujú med. roztok prevariť a zberať tvoriacu sa penu(odstraňovať bielkoviny)? Nieje problém s kvasením? Bál by som sa, že to može miesto kvasenia prejsť do kysnutia, octovatenia. Ďakujem
Pokúste sa daň návod, ako by sa podľa Vás dalo medové víno urobiť lepšie.
Anton
Nezostane pri takejto koncentrácii med. roztoku medovina veľmi sladká? A prečo doporučujú med. roztok prevariť a zberať tvoriacu sa penu(odstraňovať bielkoviny)? Nieje problém s kvasením? Bál by som sa, že to može miesto kvasenia prejsť do kysnutia, octovatenia. Ďakujem
Ďakujem za recept na víno.Spracovávam tému "Včelie produkty a ich využitie"Ak máte ešte niečo zaujímavé pošlite.
S úctou Anton