Náš štát nekladie dôraz na efektívnu kontrolu. Keby o to všetci štátni úradníci stáli, tak by razom klepli zuby naprázdno nepoctivým firmám, ktoré za lacné peniaze predajú falšovaný potravinový tovar nízkej kvality, napohľad za dumpingové ceny. Takto vyraďujú poctivých výrobcov im vlastným nekalým spôsobom a štát ako celok to trpí. Ľudia kúpia všeličo v nádeji, že ušetria.

2 myšlienky k článku “Kontrola je nedostatočná !”
  1. To, že slovenské štátne orgány spia na vavrínoch, vie každý. Veď aj preto sa v najlacnejšom reťazci na Slovensku sa predáva med, ktorý pri prelievaní v pohári pripomína silný roztok cukru. Do kryštalizácie sa mu tiež veľmi nechce, chutí ako púpavový med, ktorý si niektorí ľudia varia s púpavy a cukru. Za chuťou medu má na sto honov, na okrajom je pena po riadnom tepelnom kúpeli… atď. Označiť tento produkt ako "med" je výsmechom a vrcholom neschopnosti pre všetky štátne organizácie, ktoré tento dovoz, distribúciu a predaj na našom trhu schválili..

  2. Plne suhlasim s panom Hajekom, ale mam obavy ze pouziva slaby slovnik. NIEKTORI spracovatelia, nakupcovia ale aj producenti velkovcelari su nenazrane svine,ked pouzivali antibiotika, falsovali med, lebo za vsetkym videli iba kopec penazi.Kvoli tymto hajzlom aj vo vedeni svazu mame plne pivnice medu a kvalitneho nefalsovaneho. Doma nemam ani kilo cukru, buduci rok zakrmim s medom co mi zostane, to sa moje vcely budu mat.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Overenie *Časový limit bol prekročený. Vyplňte prosím overenie ešte raz.

+ 22 = 28

error: Obsah je nedostupný !!!