Vážení priatelia včelári, vždy som si stál za tým, čo poviem a napíšem, preto uvádzam svoje kontaktové údaje. Dal som si na čas a „preletel“ som Aktuality na tejto internetovej stránke. Bolo to užitočné čítanie.

2 myšlienky k článku “O budúcnosti SZV”
  1. Pán Petruš, veľmi ma zaujíma Váš osobný názor na naše paseky. Čo snimi ďalej. Druhá otázka: myslíte si, že tie Vaše nové návrhy ale aj návrhy ďaľších včelárov môžu presadzovať ľudia, ktorí tam sedia už dlhšiu dobu? Od čias socializmu? S tými platenými fUnkciami nie veľmi súhlasím. Však platené funkcie tam sú, resp. boli a nikto ich nezmenil. Vo VV a Sekretariáte by mali pracovať ľudia, ktorí chcú pomôcť včelárom a tým pádom pomôžu aj sebe. Ak to budú ľudia schopní a aj urobia čosi pre slovenských včelárov, tak majú nárok na odmenu. Predsa všetky bežné veci, agendu, vybavovanie liečiv dotácie atď. vykonáva platená funkcia! Komu ešte chcete rozdeľovať naše členské príspevky a hlavne za čo?

  2. Z obsahovej náplne filozoficko- kritickej úvahy Ing. Petruša som dospel k rozporu-podnetných informáciam. Píšete , že odtupujete z UKRK, aby ste v zápätí kandidovali na predsedu UKRK. Tak sa postavte teraz čelom k problémom a adresne ich menujte. Každý člen SZV má právo na informácie o dianí vrcholných orgánov zväzu. Píšete o prípravách na odobratie nás všetkých od našich zariadení KpS a na Slatine. Veríte, že sa to aktérom nepodarí . Kto sú títo aktéri ? V liste Ing. Melegovi píšete viac o svojej rodine, pritom poukazujete na zavádzajúci , či štvaví list Ing. Kmeťa o inzultácii Ing. Selčana. Veď to je pravda. myslíte si , že u nás na Myjave to nemáme overené ? Vy viete, že v zasadačke na Svrčej, Mgr. Topor tam spí a prijíma návštevy pri rozhádzanej válende ?
    Z týchto dôvodov, urobte teraz poriadok, aby sme Vás podporili na VZ do funkcii, nebojte sa.
    Tak skúste zmeniť krok, oznámte mená aktérov pripravovaného rozkrádania majetku SZV .
    M.S
    31 Mar 2005 08:16

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Overenie *Časový limit bol prekročený. Vyplňte prosím overenie ešte raz.

68 − 66 =

error: Obsah je nedostupný !!!